ПРАКТИЧЕСКИ СЕМИНАР/КУРС ПО ДДС


trainindds

Старт: 13.05. и 14.05.2017 г. /събота и неделя/

Форма на обучение: практически семинар

продължителност: 8 уч. часа 10:00 до 14:00 ч.

Редовна цена: 120 лева в деня на събитието

Предварително записване: 80.00 лв. с предварително записване

Редовни промоции: - 10 % при записване на повече от двама души от една организация

Лоялен клиент: - 50% за всеки преминал поне един курс на обучение в GetTraining 

Начин на плащане: по банков път /изпратете заявка за записване на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Място на провеждане: Учебен център ГетТрейнинг, гр. София, бул. "Янко Сакъзов" 3 /до паметника Васил Левски/

Документ: сертификат

Учебен център ГетТрейнинг Ви кани да:

  • обогатите знанията си
  • да коригирате настоящи и бъдещи грешки в своята практика
  • да зададете Вашите въпроси
  • да дискутирате казуси

За кого е подходящ курса:

За всеки, който има интерес към изучаването и практикуването на една специфична и много логична наука с широко приложение. Ако желаете да започнете работа в сферата на администрацията, или да бъдете сътрудник в счетоводна къща - тогава обучението в този семинар/курс ще Ви отвори много врати. Ако имате собствен бизнес, и получавате периодично отчети от Вашия счетоводител, но не сте напълно сигурни как да си ги разтълкувате – семинарът/ курсът ще Ви е несъмнено от полза. 

            Ние искаме да Ви помогнем да бъдете успешни в работата си и ще се спрем в детайли за всичко, което ще се използва в практическата Ви работа.

ПРАКТИЧЕСКИ СЕМИНАР/КУРС ПО ДДС

ПРАКТИЧЕСКИ СЕМИНАР/КУРС ПО ДДС 

Въпросите, касаещи облагането с ДДС, никога не свършват. Това е факт. Много често на пръв поглед те изглеждат много еднакви, но решението което ние трябва да вземем е напълно различно. Това зависи от различната фактическа ситуация.

Определянето на данъчната основа, размера на данъчния кредит още при самите условия на регистрация и дерегистрация може да ни създадат затруднения.

Ние сме на мнение, че един от най-добрите начини да се справим с тази ситуация е да Ви предложим семинар/курс с практическа насоченост, с цел придобиване на по-задълбочени познания и решаване на казуси.

Ще бъдат разгледани следните основни теми.

  1. Механизъм на ДДС. Начисляване на данъка. Данъчен кредит. Право на приспадане на данъчен кредит. Данъчно задължение по ДДС. Данъчен период. ДДС за внасяне. ДДС за възстановяване. Документация и отчетност.
  2. Регистрация. Задължителна регистрация. Регистрация по избор. Процедура за регистрация. Отказ от регистрация. Дерегистрация.
  3. ДДС справки. ДДС при вътреобщностни сделки. Възстановяване на ДДС.

 

 

Още в тази категория: « Курс по ТРЗ теория + практика